Ucube adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paralel Space uygulamasını kullandım uzun süre evet bir adet ufak boyutlu ek uygulama indirmenizi istiyor ardından basılı tutarak masaüstüne gönder (tarzında bir buton var) oraya sürüklerseniz WhatsApp'ı normal WhatsApp gibi masaüstüne rahatlıkla ekleyebilirsiniz.

Belki arkadaşlar farklı bir yöntem söyleyebilir ama bu tarz bir uygulama önereceklerse ben kesinlikle Paralel Space'yi tavsiye ediyorum.
onurmedia26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

google play ve app store iki uygulama içinde whatsapp ve whatsapp business mevcut fakat aynı numara üzerinden işlem yapamıyorsunuz bilginiz olsun

öncelikle yorumlarınız için çok teşekkürler,
ama sanırım ikiniz de konumun tam okumamışsınız veya anlamamışsınız

paralel indirdim ama reklam var ve sürükle bırak için pro olması gerekli diyor. konuda da yazmıştım.
zaten aynı numarayı kullanmayacağım.
yeni işletmem için yeni numara. şuan da zaten whatsapp ve whatsapp business kullanıyorum 1 tane daha whatsapp business kullanmak için konuyu açmıştım.

derzulya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bazı samsung modellerinde güvenli klasör alanı oluyor. Senin telefonda da varsa oraya 2. leri kurabilirsin.. ben öyle yapıyorum.
yorumun için teşekkürler hocam hemen şarj dan çıkartmaya gidiyorum
s10 plus kullanıyorum, sanırım vardı.

derzulya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bazı samsung modellerinde güvenli klasör alanı oluyor. Senin telefonda da varsa oraya 2. leri kurabilirsin.. ben öyle yapıyorum.
evet varmış hocam hemen ayarlıyorum.
size ek bir sorum olsa yardımcı olursanız sevinirim.
pc de iki tane uygulama kullanmak için ne yapıyorsunuz.
tablet falan indirmeden. web çok hoşuma gitmiyor yoksa farklı bir tarayıcıda yapacağım.