Arkadaşlar herkese iyi sabahlar dilerim. Hemen hızlı bir giriş yapmam gerekirse geçen temmuz ayında pinterest işlerine giriştim. Forumda bir arkadaşımızdan cüzzi miktara eğitim satın aldım ve dediklerini uygulamaya başladım. Eğitimi diğer eğitimlerden farklı kılan tamamen manuel yolla hesap kasılmasıydı. Düzensiz bir şekilde 821 pin girişi yapmışım. Sitede her konu açtığımda 15 pin ortalamalı oluyor konular(galeriler). 230 k aylık görüntülenme de sabit bir şekilde bir kaç aydır duruyor hesap.
Asıl merak ettiğim şey ise adsense konusu. Bir gün 0 bir gün 50, ertesi gün 100 sonra 0, sonra tekrar 20 ............................. . Demem o ki sayfaya gelen hit sayısı hiç bir mantığa sığmıyor

Bayağıdır da pin girişi yapmıyorum üstüne de hiç düşmüyordum bu konunun. Ama hostinge 3 ay dan 3 aya para akıtınca kafama takıldı bugünlerde. Öğrenci olunca insanın içi cız ediyor boşa giden paraya

Sizden ricam ise bu durumumu değerlendirmeniz, umarım yardım eden birisi çıkar. Adsense raporunu da aşağıya gönderiyorum.
Bu işten vaz mı geçmeliyim ? Yoksa tekrardan düzenli bir şekilde pinlemeye başlarsam aylık 400 500 civarı kazanma durumum olur mu ?
Artı olarak bir sorum daha manuel olarak kullanılan hesabın algoritma da bir artısı olur mu bot hesaplara kıyasla ?
Okuyan, cevap yazan herkese çok teşekkürler, herkese iyi forumlar
Adsense Raporu: https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing