Helal olsun hocam.
Ülkemizde fırsatçı kitle hiçbir zaman bitmeyecek.
İnsan sevile sevile erken hareket etmeyi en sonunda öğreniyor hocam. Çin`de maske sıkıntısı haberlerini gördüğüm anda bizdeki fırsatçıların hareket edeceğini hesap edip hemen sipariş verdim. Normalde acele hareket etmek hiç huyum değildir, miillet koşar ben arkasından bakardım. Ama kendi insanımızı gördükçe artık gelecek tehlikeden çok insanımıza karşı önlem alıyorum aslında.
Etrafımdaki insanlar hareket etmek için hala Tr`de vaka açıklanmasını bekliyorlar. Vaka açıklandığında ortalığın sakin kalacağına hiç ihtimal vermiyorum. Bizim millet market sırasında birbirini boğazlar.
Benim anne 60 , baba 64 yaşında. Geçen kış annem çok ağır bir grip atlattı iki hafta gece gündüz başında bekledim. Grip ayağa kalkamaz hale getirdi koluna girip sağa sola götürdüm. Bıraksam yıkılıyordu. Ben ömrümde böyle ağır bir grip görmedim.
Kendimi geçtim, bana bulaşsa eve sıçrayacak eğer bahsedildiği gibi gripten ağır gidiyor ve özellikle yaşlıları götürüyorsa ben bu riske girmem. Varsın paranoyak desinler.
İnsanlar kendilerinin ve etrafının her atlattığı gribi ağır sanıyor bu geleni de hafife alıyorlar, çoğunun ağır grip nasıl olur haberi yok. Görmüş olsalar böyle rahat davranamazlar.
Allah yardımcımız olsun.