Alan adı konusunda Natro ve isim tescil ile çalışıyoruz.
Çok fazla bilgi sahibi olmayabilirim. Size transfer ettiğimizde diyelim işler yolunda gitmedi ve sizlere ulaşım sağlayamadık. Domainleri akıbeti ne oluyor. Whois bilgileri siz mi biz mi görünüyoruz.?
Aynı durum Natro vb. İçinde geçerli?
Detaylı ve gönlümü rahatlatacak bir cevap alırsam süresi gelen transfer edeceğim 8 10 domain var hali hazırda.
Teşekkürler
Öncelikle şu şekilde aydınlatma sağlayalım. TeknoClouds, REGNET Telekomüni̇kasyon adı altında Godaddy bayiliği ile alan adı kayıt hizmeti sağlar. Yani TeknoClouds iflas etmesi halinde alan adlarınıza hiç bir şey olmaz, olamaz çünkü biz kayıt kuruluşu değil, bir bayiyiz. Tamamıyla WildWest domain'in (godaddy) altyapısında barınıyor. Bu konu hakkında tr.godaddy.com adresinden mesai saatleri içerisinde Türk müşteri temsilcileri ile iletişime geçebilirsiniz. Biz iflas etsek bile whois de kayıtlı eposta adresinize dcc.secureserver.net den yönetebilmeniz için kullanıcı bilgileri wildwest domain tarafından iletiliyor. Diğer husus olan Whois bilgileri hakkında açıklamamız ise şu şekildedir : İCANN kurallarına göre whois bilgisi tamamıyla alan adını kayıt eden kullanıcıya aittir. Alan adı sizin olduğu için whois de bizim veya bir başkasının bilgileri yer alamaz. Hiç bir firma bunu yapmaya yetkili değildir. Kısacası sizin bilgileriniz yazar.
Bayilik hakkında Örnek verecek olursak Natro firması da Nics Telekomüni̇kasyon adında aynı kökenden bir kayıt kuruluşunun bayisidir.
Aklınıza takılan başka bir husus varsa bize her zaman, her kanaldan ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. :)