androidoyuncusu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 seneni harca güzel bir çalışma yap. İyi bir bölüm kazanmak için yeterli bir zaman. En kötü basit bir bölüm olsada olur bana göre. Yarin bir polislik sınavı olur girer kazanırsın.
aynen dedemler falan diyor polis en kötü 5 6 7 milyar maaş alıyor dedi puanıda 250 tyt puanı zaten çalışmadan 200 yapıom 1 2 ay çalışsam polislik tuttururm diye düşünüyorum mantıklımı sencede
polislik iyi olurmu
ByOyunBozan7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1k-2k internetten nasıl kazandığınızı anlatan bir e-book iyi gider. Pm ile banada anlatabilirsiniz. Teşekkür ederim.
haha efsane fikir ama bilgi istiyor işte araştırma istiyor o da bizim halkta yok araştırmazlar böyle r10 daki 10 20 bin kişi falan ile limitli bu araştırma merakı bizim halkta
önünü kesiyorlar gençliğin ben merakım neyse onu araştırdım yapmayı denedim allah bereket versin bazılarından çok bazılarından zarar ettim ama olsun tecrübe oldu hepsi bana
ben bu işin kitabını yazamam okadar bilgim yok ama kitabını yazacak abiler ablalar vardır burada eminim

blackmamba24 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sana tavsiyem avmlerde(koton,lcwaikiki,kfc, gibi yerler ki üniversite yıllarımda fazlasıyla yapmıstım bu tarz işleri) çalışman olacaktır part time ve tam zamanlı birşeyler yapmaya baya zamanın olur sigortan yatar maaşını düzenli alırsın hemde iş tecrübesi edinebilirsin yükselme olaylarıda kolay oluyor.
inanırmısın bilmiyorum yazdıklarını kotlin lavalink diye okudum şimdi eve gelince kafayı yedim sanırım köfte kafa yaptı haha )