Boş konuşmamak için ortaya kanıt koymak gerekir değil mi?
Ben koydum oraya 4 aylık Pinterest hesapları. Adsterra kullananlar da mevcut forumda.
100 hesap açıyorsunuz 1 hafta sonra shadow yedik diyorsunuz. Ben shadow yemiyorum ban yemiyorum. E e sorun ne?
EDİT: Dislike muhabbeti de gereksiz olmuş. Spam yapıyoruz. Dislike her türlü olur.
99 kere söyledim 100 olsun. Adsterra Adsense alternafidir. Adsense den banlananlar baş edemeyen para alamayanlar Adsterra ile spam yapıp para alabilirler.
Boş konuşan güzel arkadaşım. Neden bu forumda böyle senin gibi kendini bilmez herşeye kükreyen dengesizler hep oluyor. Sen işin daha iyisini biliyorsun süper.Ben hiç sana shadowdan vs bahsettimi. Zaten spam yapılıyor bunu biliyorum. Normalde 10 yiyorsan bu şekilde 100 yiyorsuz dislike. Hesapların kapanması vs zaten o dislikelardan oluyor. Zaten işi iyi kavrayamamışsın ki adsense çözümünü hala bulamamışsın.
Ben günde 2k dan fazla sorunsuz pinterest hesabı açıyorum. 1-2 ay sonra daha fazla hesap kapanmaya başlar. Popup ve smartlink tarzı reklam kullananların hesapları NORMAL BANLAMAYA GÖRE DAHA ÇABUK BANLANACAK. kanıt zaten konunun kendisi. sende bugün banlanmazsan yarın banlanacaksın.
Belki tam anlayamadın boş laf olsun diye savunuyosun kendini tekrar anlatayım.
Normalde yedin dislike tan daha çok dislike yiyorsun ve banlanmanın en büyük sebebi yapılan geribildirimler.
Zaten bunu idrak edemediysen tartışmaya bile gerek yok.
Ben kimseye çıkın bu firmadan değiştirin bu firmayı demiyorum. Arkadaş soru sormuş bende mantığını açıklıyorum. Tek sorun mantığı anlamak için BEYİN olması lazım. Yoksa Anlayana saz Anlamayana davul zurna az.
Amacım sadece bilgilendirmek. Yoksa banane kimin hesabı kapanmış kiminki kapanmamış. Bana faydası yok.
Hesap kapanma oranını arttırır ama başka alternatifin yoksa kullan. O kişinin kendisine kalmış.