MARKANIZA YATIRIM YAPIN, TANINIRLIĞINIZI ARTTIRIN.

FİRMA, MARKA, KİŞİ yada WEB SİTESİ TANITIMLARINIZI 15 FARKLI SÖZLÜK VE 50 YERLİ FORUM SİTESİNDE YAPIYORUM.

TANITIM YAZILARINIZ VERDİĞİNİZ BİLGİLER DOĞRULTUSUNDA SÖZLÜK VE FORUM FORMATINA UYGUN OLARAK TARAFIMCA HAZIRLANIR VE SİZİN ONAYINIZA SUNULUR. ÇALIŞMA SONUNDA AYRINTILI RAPOR HAZIRLANARAK TARAFINIZA İLETİLİR.

TANITIMIZIN YER ALACAĞI PLATFORMLAR;

EKŞİ SÖZLÜK - ULUDAĞ SÖZLÜK - İNSTELA SÖZLÜK - İNCİ SÖZLÜK - KIZLAR SORUYOR - METU SÖZLÜK ( ODTÜ ÜNİVERSİTESİ ) - OMU SÖZLÜK ( ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ) - COMU SÖZLÜK ( ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ) - PUİV SÖZLÜK - KUTUP SÖZLÜK - NAR SÖZLÜK - BLOG SÖZLÜK - İNTER AKTİF SÖZLÜK - EGE SÖZLÜK - BİLGİ SÖZLÜK Ve 50 ADET YERLİ FORUM SİTESİ.

HİZMET BEDELİ

Linksiz Entry Tanıtım : 200 TL ( Sözlüklerde var olan başlığa entry girişi yapılır. )

Linkli Entry Tanıtım : 400 TL ( Sözlüklerde var olan başlığa link eklenerek entry girişi yapılır. )

Konu Başlıklı Linksiz Entry Tanıtım : 400 TL ( Sözlüklerde konu başlığı açılır ve entry girişi yapılır. )

Konu Başlıklı Linkli Entry Tanıtım : 750 TL ( Sözlüklerde konu başlığı açılır ve link eklenerek entry girişi yapılır. )

BELİRTİLEN FİYATLARIN YANI SIRA TANITIMINIZIN YER ALMASINI İSTEDİĞİNİZ SÖZLÜKLERİ KENDİNİZ SEÇEREKTE FİYAT TEKLİFİ ALABİLİRSİNİZ.

ÖDEME İŞ BAŞINDA ALINIR. TESLİM SÜRESİ ANLAŞMA ESNASINDA YOĞUNLUĞA GÖRE BELİRLENİR.

YAPILAN TANITIMLARIN KALICILIĞI KONUSUNDA KESİNLİKLE BİR GARANTİ VERİLMEZ. İLGİLİ HESAPLARIN KAPANMASI YADA İÇERİKLERİN YAYINDAN KALDIRILMASI DURUMUNDA ÜCRET İADESİ YAPILMAZ!

İLLEGAL SİTELERİN TANITIMI KESİNLİKLE YAPILMAMAKTADIR.

ÖDEME KANALLARI

ENPARA - İNG BANK

DETAYLI BİLGİ VE TEKLİF ALMAK İÇİN P.M yada SKYPE : siyahhis üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

REFERANSLAR İÇİN DİĞER R10 KONUMU İNCELEYEBİLİRSİNİZ.