Anlaşılan bağırınca birşey olmuyor nasıl bunlara haddini bildirmek lazım acaba bankayı arasam böyle böyle oldu gelmedi desem de kart iptali mi gerçeklestirsem sebep PTT kargo eve gelmeden geldik diyor peşinden mi koşacağız? Faydası olur mu acaba yaptırım falan yaparlar mı varsın iptal olsun kart onemli değil de bu geldik yoktunuz diye yalan söyleyenlere sıkıntı yaşatmadiktan sonra bu anlamı kalmaz. Açıkçası gidip alma niyetimde yok ya evde tutturacaklar ya da bankaya kartı geri götürecekler.
Ek olarak şikayetvar da da bi ton eve geldik yoktunuz yalanı dönüyor? Cimer e şikayette mı bulunsam acaba? Bi ton personel çalışıyor biliyorum bunlar ne iş yapıyor ki kargoları evlere götürmedikten sonra akşama kadar gezip dolaşıp geri mi geliyorlar bi de evimize ekmek götürüyoruz derler böyle geldik yoktunuz diyenler...
Aynı durum başıma geldi.
İmzalı işlem olduğu için şubeden teslim alacaksınız mecbur.
Ben evde olduğumu hatta güvenlik kamerası kayıtlarını isterseler ulaştırabileceğimi ne kapıma ne site güvenliğine hiçbir PTT elemanının gelmediğini söylememe rağmen hala bana geldik yoktunuz dediler.
Benim için önemli bir teslimat olduğundan hayli sinirlenmiştim beni ordaki müdüre bağlamışlardı. Müdür bana bağırdı ben müdüre bağırdım en sonunda kargo geldi.
Böyle bu işler dostum. Hepsiburadadan 3 kargo sipariş verdim 1 hafta önce 2si geldi PTT olan hala yolda. İnşallah beni evde bulurlar..