Merhaba anlaşılan kediniz kızgınlık döneminde

Stop smell ile kolayca halledebilirsiniz çok etkili.
hocam bu gibi ürünleri market vs dışırıya çıkıp bir yerdenden alabilir miyim.. yoksa netten mi sipariş edeceğim illa?
Sirke,su az bir şey çamaşır suyu üçlemesi yapınız.Erkek kedi hormonsal kokularını bastıran bir çözümdü.
Dişinin kokusu bile kalmaz.
Sirke derken herhangi bir sirke olur mu hocam çeşit çeşit varya hani..
Kendiniz kaç yaşında bilmiyorum ama tuvalet eğitimi vermek daha kalıcı bir yöntem olabilir. Çişini yaptığı yerlerde kum ya da toz gibi şeyler oluşmuşsa oraya işerler. Daha önce işediği yerden koku alırsa sürekli oraya işemeye devam eder. O yüzden tuvalete bir defa işerse bir süre sonra sürekli oraya işemeye alışacaktır.
Hocam kediler doğuştan tuvalet eğitimlidir zaten onları köpek gibi eğitmek gerekmez.. Ama şu ara kızgınlık döneminde sorun o yoksa normalde öyle bir huyu yok
Merhaba, öncelikle her şeye rağmen onları sevdiğiniz için Allah razı olsun sizden. Bunun kesin bir çözümü yok mlsf. Bu durumdan kısırlaştırmadan kurtulamazsınız hiçbir zaman bu durum bitmez. Bende de 2 tane kedi var ve bu durumları hiç yaşamadım çünkü biraz büyüdüğünde kısırlaştırıldılar ve çok rahatlar. Kediler hakkında merak ettiğiniz başka bir püf nokta varsa lütfen pm atın her daim yardımcı olurum.
hocam koltuk takımını mahfetseler bile onlardan asla vazgeçmem ikisi de benim minik kızlarım

Hatta tanıştırayım..
Bu büyük abla Bagira.. Yani baya şuanki çiş problemini oluşturan hanımefendi
Bu da küçük kardeşi Bonita