YavuzSelim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 gün önce ebebek kodları satılıyordu forumda. Alıp alışveriş yaptım, daha sonra ebebekten arayıp alışveriş yaptığım kodun başka birisinin kodu olduğunu, satan kişilerin nasıl eline geçtiğini araştırdıklarını söyleyip siparişimi iptal ettiklerini söylediler. Bu arada bir kaç ürün de almıştım hem mağazadan hem eticaretten. Yani evet alışveriş yapılıyor ama sonrasında çalıntı kod olduğunu öğrenmek hiç hoş değil.

ek olarak: konuyu baltalamaya çalışmıyorum ama satıcı kişi ya da kişiler de olayın farkında olmayıp yasa dışı bir işe karışmış olabilirler. Bir açıklama yapılsa iyi olur. Hatta tanıdığı olan varsa Hotels'i arayıp sorgulasın herkesin içi rahat olsun ya da satış konusu kapatılsın. Tavsiyemdir.
Öncelikle konuyu baltalamanız size bir şey kazandırmayacaktır. Problemli bir durum olsa şuan kendim konaklıyor olmazdım. İsteyen arkadaşlara whatsapptan görüntülü bir şekilde otelden canlı görüntü sunabiliriz. Kampanya yabancı bir firma aracılığıyla tarafımıza sunulduğu için Türkiyede biz faydalanırken başka arkadaşlar da faydalansın diye açılmış bir konudur. Ek olarak yorumunuzu reportluyorum. Lütfen gelişi güzel konu baltalama amaçlı bilmediğiniz ve bilgi alma gereğinde dahi bulunmadığınız bir şey için böyle kendinizi yormayınız. İyi forumlar.