paradisecity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğer cumartesi çalışılmıyorsa haftada 55 saat (yasal olarak haftalık çalışma saati 45'tir. üzeri mesai ücreti verilmelidir.) çalışıyorsunuz. Tüm sosyal haklar var demişsiniz. En temel haklardan biri olan 45 saatlik çalışma süresinin üzerine çalıştırdığınız mesaiyi belirtmemişsiniz. Bir de bu durumu sorgulayanı aşağılamışsınız. O ortamda çalışmak zorunda kalana muhtemelen mobbing de söz konusu olur. Allah kolaylık versin.
doğrudur, fakat sosyal haklar genelde SGK+yol+yemek olarak geçtiği için bu şekilde belirttim de sizin bu artisliğiniz kime anlamadım

arkadaşın biri bir şey sordu bende cevapladım, oradaki aşağılamak diye düşündüğünüz ikna cümlesidir, ama burada sizin sorununuzu anlayamadım

size uymuyorsa başvurmazsınız

veya çalışma saatleri sosyal hakların dışında kalıyorsa, bir alıntı yapıp ilgili sitelerden saatleri gösteren kanıt atar arkadaşlar TR standardı bu saatler mesaileri kapsar bilginiz olsun der yine çekilirsiniz

birilerini bilgilendirmeyi artislik yapmadan yapamıyormusunuz

ben hakkaten bu insanları anlayamıyorum, bu ülkede işsizlik var diyorlar ya, yok arkadaşım bu ülkede gram işsizlik yok bu ülkede kendini beğenmişlik var, sonrada şunu ödeyemiyoruz bunu ödeyemiyoruz, çalışmıyorsunki nasıl ödiycen, iş yok napıyım, ama sunulanıda beğenmiyorsun ki, sizler arıyorsunuz avrupa standardında iş ve maaş, nereyi örnek alıyorsunuz? almanya? amerika? dubai? ama şuan Türkiyedesiniz ve maalesef şartlar bunlar.. çok istiyorsanız gidin oralara ve iş orda arayın..

bakınız örnek ben: rusyaya çalışmaya gidiyorum neden? şartları daha iyi ama ne yapıyordum evde bu işi bulana kadar yatıyormuydum? hayır tabiki geçimimi sağlayacak kadar çalışmak ZORUNDAYIZ.