femrey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cache olarak düşünürseniz WP Fastest Cache, istatistik illa göreyim derseniz analityc varken Jetpack'e gerek yok bence
cache olayı çok derin bir olay hocam her web sitesine göre kullanılacak cache eklentisi değişmekte bana göre her site de her eklenti aynı verimi veremiyor ancak ücretli eklentileri de dahil edebilirsek tabikide bu durumda şuan için global de insanlar wp-rocket cache eklentisinden çok çok memnun ki bende çok memnunum madem cache konusunu açtınız ücretsiz cache eklentileri arasında da litespeed cache eklentisini daha çok severim çünkü şuan ki hosting şirketlerinin çoğu litespeed ile entegre çalışmakta yani sunucu tabanlı bir cache eklentisi olduğu için daha fazlaverim veriyor ve özellikleri de ücretsiz bir eklentiye göre çok iyi hele de dediğiniz wp fastest cache eklentisine göre tabikide bu dediklerim benim görüşlerim

PastaMalzeme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende de mevcuttu jatpack şimdi kaldırdım bakalım etkisi olacak mı hıza.
jetpack i komple kaldırdıysanız cache eklentisi ile önbellek temizledikten sonra gtmetrix yada başka bir hız testi aracı ile hız karşılaştırması yapabilirsiniz hocam