dumansoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar 10 yıllık web tasarım ajansıyız bu yıl online tur satışı sekörüne girmeyi planlıyoruz.
Karadeniz bölgesinde ikamet ettiğimiz için yapacağımız turlar yöresel turlar olacak.
Tüm alt yapıyı planlamamıza rağmen takıldığımız bir yer var TURSAB Belgesi.
Olanlar bilir 80 - 100K arası bir masrafı var TURSAB belgesinin sektöre yeni gireceğimiz için bu tutarı ilk etapda vermek istemedik açıkcası.
TURSAB belgesi kiralayan firmalar varmış duyduğum kadarıyla TURSAB belgesi olupda bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar pm atarsa çok sevinirim.
Firmamız vergi levhası olan kurumsal bir firmadır. Belgeyi sadece internetten tur satışı için kullanacağız. Gerekli ücreti neyse ödeyeceğiz şimdiden teşekkürler.
hocam o eskidendi şimdi TURSAB kiminse sıkıntı ona yüklendiği için KİRALAMA işi kalktı yapan varmı bilmiyorum ama olacağını sanmıyorum
önceki zamanlarda kiralama sözleşmesi ile TURSAB belgemi bu arkadaşa kiraladım sıkıntıyı bu arkadaş çözecek diye TURSAB belgeli arkadaşlar yükü ve sorumluluğu üstünden atıyorlardı
ama artık bir kaza bela olduğunda direk TURSAB belgesi olan firmaya dava açıp gerekli işlemler yapılıyor ben bu adama kiraladım dese de artık yararı yok
o yüzden TURSAB kilarama işi bitti diye biliyorum
kolay gelsin

Olanlar bilir 80 - 100K arası bir masrafı var ( bu kadar masrafı yoktu dıye bılıyorum koltuk sayısı ile ilgili araştırdınız mı ? )
yeni gelen yasalardan haberim yok tabı bir iki senedir takip edemedim