Bundan 4 yıl önce 11.sınıfta bir arkadaş ile ortak açtığımız Film Sitemiz filmsevdasi.com

2016 yılında reglediğimiz ve açıp daha sonra kapattığımız site (her hangi bir kazanç yoktu öyle ahım şahım bir hitide yoktu o zaman)

(bizim zamanımızda ki site : http://web.archive.org/web/201601130...lmsevdasi.com/ )

Biraz önce bir numara aradı gidip ifade vermem gerekiyormuş konu nedir dedim film siteniz ile ilgili dedi bende olmadığını söyleyince buradan bilgi veremiyorum gelip ifadenizi verin, öğrenin dedi, ama açtığım ilk ve son film sitem bu onun için eminim bundan dolayıdır.

Şimdi gideceğim ama anlamadığım şey 4 yıl önce açılmış bir sitenin yeni davası nasıl olabilir veya ne davası olabilir ?
Telif desen o zaman açılmış olması gerekmiyor mu?
Not : web.archive.org 'dan baktığım zaman bizden sonra başka birileri almış kullanmış acaba ondan dolayı mı?

Not2 : Domain benim adıma Hosting benim adıma kayıtlıydı (o zamanlar bilmiyordum böyle durumu) ortak açtığım arkadaşın ismini vermeyi düşünmüyorum sizce vermeli miyim? ne ile ilgili bir dosya açılmış olabilir?
ayrıca sonra ki sahiplerinin yaptığı bir şeyi data da benim bilgilerim olduğu için benim adıma yazma ihtimalleri var mı?