Ayıp olmasın diye parayı konuşmamak çok yanlış.
Durup dururken aranıza soğukluk girer, dikkat et.
En kusa sürede dayı ben işi gördüm, bana bunun için ne ödersin, ben de ona göre plan yapmalıyım diyerek maaşını öğren.
Şu an durum çok bilinmezli denkleme benzer.
Alacağın rakamı duyduğunda karar vermen kolaylaşacak.
Aynen oyle ama dayimda emaneten aldi dukkani yani cok islemiyor dayim ben bide dukkanin sahibi var arada bana pay dusecegini sanmiyorum
köftemaster her zaman geçerli iştir bence kendinizi geliştirip kendi tezgahınızı kurun ömür boyu meslek olur size...
Evet onuda dusundum ama kendi isim olsa dha rahat olur ufacik bi dukkanda atarim bilgisayari dukkana musteri gelince ona bakarim musteri yoksa pcdeki isimi yapardim
Hayat senin hayatın . geçimini nasıl daha kolay sağlıyorsan onu seçersin. Bazı seçenekler vardır kendine göre seçersin.
İnternetten real'de kazandığın kadar parayı daha rahat kazanıyorsan sanal'da iş yaparsın.
Real'de daha rahat isen sanalı 2.plana atarsın.
Sevmediğin bir işi sırf parası için yapacaksan bana kalırsa yapma. internette uğraşmak zevk veriyor ve geçinecek kadar para kazanıyorsan bu seni daha fazla mutlu eder.
Yeme içme sektörü hiç bir zaman bitmeyecek bir sektör. O alandan'da ilerleyebilirsin eğer bu konuda kendine güveniyor ve hoşuna gidiyorsa.
Ustteki arkadasa yazdigimi okuyun
İnsanın en büyük düşmanının akrabası olduğunu beraber iş yapmaya başlayınca anlıyorsun. Genç kardeşimizin fazla üstüne gitmeyin akrabayla iş yapılmayacağını yaşı ilerledikçe anlayacaktır. Zaten ilk adımını dayısının yanına gidip hiç para konusunu konuşmayarak atmış. Yolun uzun genç kardeşim daha yolun başındasın yediğin kazıklar hayatının bileşkesi olacak yürüyedur.
Aynen dogrudur ama dayimda aslinda ne kadar alacagini bilmiyor isi yoktu bi adam is verdi dayimda aslinda ne kadar alacagini bilse hesap yapilirdi cok ekmek gitmiyor 10 ekmek falan gitti dun yani sen hesapla bana ne kalacagini bence bisey kalmaz