samsunweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok ayrıntılara boğmak istemiyorum forumu. 1 yıldır pinterest hesaplarından gelen hit grafiklerini inceliyorum. Bahsettiğim hesaplar 10 tane değil binlerce. Yani üzerinden epeyce bir genelleme yapılacak sayıda. Kesinlikle adsterra pinterest hesaplarını olumsuz etkiliyor. Aksini iddia edecekler olacaktır. Herkes ekmeğinin derdinde saygım var. Ama bir uyarı olarak burada bulunsun. Adsterra hem ban oranını artırıyor hem de pinterestin sitenizi spam olarak algılamasına yol açıp hiti düşürüyor.
aksini idda kimse zaten edemez adsterra gibi yerler yetişkin içerik reklamı aşırı derecede vermektedir.
ve bazan denk geliyorum sayfaya tıklama yapmadan anında site yönlendirme atıyor. bu google seo için çok çok tehlikeli bir durum zaten googlede bunun da cezası chromede anında reklamlarını kısıtlıyor.
adsterra pinterest tarayıcısından geldigi taktirde anında yönleniyor ve virüs indirmeye veya zararlı içerikler indirmeye zorluyor. buda kullanıcıyı görmek istediginden cok farklı bir sayfa ile karşılaştırdıgından haliyle ilk tepkisi dislike vermek olacaktır.
buda hem save hemde repin almanızı engelleyecek.

ne varsa adsensede var mantıklı olun adsenseden devam edin ama adsense kullanma klavuzunu öncelikle yalayıp yutmalısınız adsense sadece adsense değil yeterince açık konuştum.
1k hite ortalama 8 euro alıyorum aklınızı kullanın capulcu yetişkin reklam firmalarına emeginizi kaptırmayın.

saygılar.