MCfrim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aklımda hocam ama bana ne kadar yardımları olur bilemiyorum bir de doğru kişiyi bulmak istiyorum bana cidden yardımcı olacak bir danışman bulmak istiyorum yani.

Biliyorum hocam 2019 da çıkan bir kanun var onunla alakalı bilgim var fakat uğraşmıyorum çok

Benim 1 yıllık reklamım sizin günlük kontrol ettiğiniz rakamlar hocam bazı firmalar benim rakamları komik bulduğundan yanaşmıyor bile işini düzgün yapan free çalışanda bana fatura kesemiyor arada kalıyorum yani.

Çok teşekkür hocam pixel kurmadım fakat müşterilerinin telefon numaraları vs var kendi data mı tutuyorum excelde siparişi web sitemden de alabilirim fakat web sitem çok hızlı olmadığı için direk instagramdan whatsapp'a yönlendiriyorum. Bir de kişiye özel ürünler olduğu için insanlara taslak vs gösteriyorum.

2019 kanunu biliyorum hocam fakat hiç uğraşmadım. Dediğiniz gibi kendim + bedel ödeyerek saydırmak yerine bir firma ile çalışıp o + bedeli onların komisyonuna sayıp birde fatura alırsam çok daha karlı çıkacağımı düşünüyorum. Ama iyi bir firma bulmak istiyorum bu konu için var mı öneriniz acaba ?
Firma olarak tavsiyede bulunmak için pek doğru kişi değilim. Her ajansın kendisinin belirlediği bir minimum reklam bütçesi var, sabit değerlendirmeleri var. İsterseniz müsait vaktinizde sosyal medya hesaplarınızı ve internet sitenizi gönderin, ben nasıl yardımcı olabilirim ya da olabilir miyim diye bir bakayım?