Hocam çok teşekkür ediyorum, 'alırsak sürekli endişelenme, daha farklı yazabilirmiydim' kısmı direk beni özetliyor.
Tavsiyelerinizi gözetip, diğer konularınızı da inceledikten sonra yoluma devam edeceğim.
Eğer müsait olursanız, sizden şu aşamada bir roadmap almak da isterim bu arada.
Şuanda HTML, CSS(sass) ve Javascript(jquery)'min olduğunu düşünüyorum, en azından iş teslim edip para kazandırıyor az buçuk.
Öğrenmem çok hızlıdır, sadece yolumu çok çabuk kaybediyorum, eğer önümde bir yol varsa o yolu rahatlıkla gidebiliyorum ama yolu bulamıyorum.
Bu sebeple bana önerebileceğiniz 1 süre ve 1 harita olursa ona uymak isterim.
Örneğin; 3 ay içerisinde, önce vue js, sonra laravel, sonra ionic öğren tarzında. Tabi süre ve diller sizin kafanıza göre olacak şekilde.
Bana iki dil de sıcak geliyor, sadece php biraz daha lightweight, c# ise hantal geliyor, ama ikisiyle de yola devam etme kararı alabilirim.
Tekrardan çok çok teşekkür ederim.
Bu konuda en iyi roadmap'i araştırarak kendiniz bulabilirsiniz aslında. Benim bir zaman dilimi çıkarıp, bu şekilde bir yönlendirme yapmam çok doğru olmaz.
Ama JavaScript, jQuery, Angular, Vue vb. gibi çalışabilirsiniz.
Hocam c# dili öğrenmek istiyorum, udemy'de kurslar çok pahalı nereden öğrenmeliyim?
Udemy'de çok pahalı değil aslında, yazılım kursları çok daha pahalı. YouTube eğitim setleri,kitaplar ve Google'dan faydalanabilirsiniz.