FurkanAkman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılımı satan kişinin geliştirmeye veya özel istekleri yerine getirme zorunluluğu yok hocam. İster yapar veya ister yapmaz buna kimse birşey diyemez. Sizin istediğiniz genele hitap etmiyor özel bir şey istiyorsunuz. Sistem size uymuyorsa ya satın almayacaksınız yada özel olarak yazdıracaksınız. Benimde kendi yazılımlarım var birçok özel istek geliyor yapmıyorum. Genele hitap edilecek işlemleri yapıyorum. Mesela sizin dediğiniz özellik benim hiç işime yaramaz
Zorla yapılacak diye bir şey tabiki yok hocam. İstediğim şey, "benim oluşturduğum hesapların sonuna fatihd yazsın" gibi özel bir istek değil ki.
Hesap oluşturma field'larından bir kaç tanesini, random yapmak yerine kullanıcıya açmasının istenmesi. Opsiyonel yani. Hesap açarken first name istenmiyor mu ? Last name istenmiyor mu ? Ya da mail adresi ?
Aynı ülke, cinsiyet, hesap türü gibi bir alandan bahsediyorum. Şahsıma özel değil. Ve opsiyonel olsun dediğim de zaten, sizin için önemsiz ise, şimdiki gibi random üretir. Önemli olduğunu düşünenler ise manuel girer gibi.