Hocam ben de zaten bu güncellemeyi neden yapamayacağınızı anlayamıyorum. Bu bir şikayet konusu değil, farkındaysan direkt senin konuna yazıyorum.
Yani şikayet etmiyorum. Çünkü şu an forumda bu konudaki en iyi ürün/hizmet senin ACT'de. Bu tartışılmaz.
Ama anlamadığım şey, canlı kullanıcılardan gelen feedback'leri bu kadar hiçe sayman. Yazılım dünyasında, her zaman böyle değil midir.
Bir ürün çıkarırsın, piyasaya sürersin. Kullanıcılardan geri dönüşler gelir ve ürünü biraz daha geliştirirsin. V1.1, V2 vs. gibi.
Sen ise tamamiyle ürünü geliştirmeye kapatmışsın. Ve söylediğim şeyler de yapılamayacak şeyler değil. Arka planda random değer üretmek yerine, kullanıcının input alanına girdiği değeri almaktan bahsediyorum.
Hayretle karşılamana sebep olan düşüncemin altında da bu yatıyor. Hayretle karşılıyorum ; çünkü ürün kendi ürünleri ise böyle basit ve mantıklı bir isteği nasıl olur da yapıp geliştirmezler diye.
Sanki bir yerde bir script buldu ama editleyemiyor da, böyle geliştirmeden ve koda dokunmadan ömür boyu bu şekilde kullanıma açık gibi bir izlenim yaratıyor ister istemez.
Yoksa dediğim gibi, bu ne bir şikayet konusu ne de olumsuz bir geri dönüş.
Geliştirme ile ilgili sisteminden memnun olan bir kullanıcıdan geri dönüş isteği.
Ben vur kaçcılardan değilim. Hesaplarımı bu bahsettiğim yöntemle açtığım için uzun vadeli dayanıyor hesaplar. Ne shadow ne kapanma. İhtiyaç olmasa seni yormak ister miyim sanıyorsun.
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz, siz kendi pencerenizden bu şekilde görmüşsünüz saygı duyarız.
Sanırız takip etmekte geri kalmışsınız, sistemimiz üzerinde ilk çıktığı andan sonra gelişmeler ve eklemeler yapılmıştır. Zorunlu sistem güncellemeleri ve uygun görülen kullanıcı talepleri de yerine getirilmektedir. Kimisi genele açık olmakta, kimisi kişiye özel yapılmaktadır.
Tekrardan belirtmek isteriz, bu ısrarlı talebinizi bir geliştirme olarak görmüyoruz ve şuan için bu talebinizi yerine getiremiyoruz.