Daha önceden forum içi bitcoin alım-satımı yapardım. Bilen bilir. Bu işlemleri yaptığım sıralarda d0landırıcılar beni kullanıyorlarmışta haberim yokmuş. Olay aynen şöyle: Ben (bitcoin satıcısı), Bitcoin alıcısı (aynı zamanda d0landırıcı), X kişisi (hiçbir şeyden haberi olmayan d0landırılan şahıs)
Bitcoin alıcısı (d0landırıcı) sahibinden sitesinde ilan açmakla işe başlıyor. Telefon, bilgisayar vb. ürünleri ilan açarak kucağına kurbanlar düşürmeye çalışıyor. Bir kurban kucağına düşürdüğünde benimle iletişime geçiyor ve benden bitcoin almak istediğini söylüyor. Her şey güzel ve ben ibanımı iletiyorum. Verdiğim ibanı d0landırılan şahısa yani X kişisine veriyor ve X kişisi benim ibanıma ödeme yapıyor. Bende ödeme geldiği için Bitcoin alıcısına (d0landırıcıya) bitcoin gönderimini yapıyorum. Ben tarafından baktığınızda ticarette hiçbir problem yok gibi gözüküyor ama iş karakola ifade vermeye çağırılınca değişiyor. Belki 4 belki 5ifadeye gittim ve bugün tekrar başka bir dosya için ifade verdim. İfadeyi alan polis farklı illerde 4 tane daha farklı dosya gördüğünü söyledi. Allah bana yardım etsin demekten başka hiçbir şey elimden gelmiyor.
Diyeceğim odur ki 5-10 tl için bitcoin alımıydı satımıydı, bankalar arası transferiydi, kredi kartı bozumuydu hiçbir işlemi yapmayın, yaptırmayın! Makale yazarı olsanız bile tanımadığınız, bilmediğiniz kişilerden banka hesabınıza hiçbir ödeme almayın. Ben yandım siz yanmayın. Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim. Dualarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.
Kişilerin %99'u forumdaki konuda yer alan numaramdan ulaşıyorlardı. Eğer yönetim kabul ederse vereceğim saatlerdeki konuma girenlerin iplerini kontrol ederek bana yardımcı olmasını istiyorum.
@Coskun;
@PsdBul;
@caliente;
@Style;
@SAEC;
Ayriyetten DH Forumda üyeliği olan arkadaşlardan konumu uplamasını rica ediyorum.
https://forum.donanimhaber.com/bu-bi...6791#142326791