Hocam Ad Soyad ve mail adresi kısmını manuel açamaz mısınız. Gerçekten ihtiyaç olmasa istemem bu kadar.

Kullanıcı oluşturuyorum, user adının sonuna 1006, 0032, 0261 gibi rakam ekliyor. Ben yabancı çift isim ve uzun isimler kullanarak profil oluşturursam hesap isimlerinin sonuna numara vermeyecek oysa.
Onaylı gmail satınalıyorum. Aldığım Gmail'leri de burada hesap oluşturken kullanmak istiyorum.
Şimdi işin yoksa, Mobil hattı kapatıp açıp yeni ip alarak, operayı yeniden cookkie vs resetleyerek, kullanıcılar ile login olup mail adreslerini set ediyorum.

Ürün sizin ürününüz değil mi. Siz yazmadınız mı? Teknik anlamda bu kadar zor olmaması gerekir.
İki tane input alan koyacaksınız. O da opsiyonel. İsteyen girmez. (Şimdiki gibi)
Hatta ilk başta kapalı gelir. Yani şimdiki gibi random atanır. Benim gibi isteyenler de değer girer.

Otomasyonun Random istenilmeyen hesap isimleri oluşturacağına, kullanıcının tanımına bırakmış oluyorsunuz altı üstü. Mail ve İsim kısımları böylece sizin (Random) kontrolünüzde değil, hesabı oluşturan kişinin kontrolünde olur.
Neden geliştirmiyorsunuz ürünü açıkcası anlayamıyorum.