Bizde mi Güneysuya gidip eğitim versek uşağa

Hocam benim de bildiğim hangi bezi kullanmaya başladıysan ona devam etmen.
Sleepy kullanıyoruz bilmiyoruz yeniyiz evet ama baby me yide tavsiye eden var, primayı kesinlikle uşağımın kavarasına değişmem

delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aman diyeyim mümkün olduğunca farklı bezlere alıştır ufaklığı. Primada kesinlikle bir kimyasal var, eğer bir alışırsa başka bezde mümkün değil devam edemezsiniz sürekli pişik olur. Sleepy sürekli kullandım (ilk çıktığından beri) ama sonra nedense kalitesini inanılmaz bozdular, reklamları tvlerde çıkmaya başladıktan sonra sanırım parayı oraya yatırdılar kaliteye değil.

bimin bezini de kullandık, canbebe de.
En son ben isyan edince hanım sağolsun köyde çiş eğitimi verdi kurtulduk o işten

ayhanteke07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sleepy marka olarak prima gibi bir çok bezden çok çok daha iyi hocam, fiyat olarakta dağlar kadar fark var aralarında 6 numara 160lı 135tl alıyorum trendyoldan, yeni doğan için 29tl/40 biraz pahalı gibi geldi
Valla hocam bende araştırıp öğreneyim diyorum 6 numara yeni doğana uyar mı acaba? Sleepynin sitesinde 240 adet 150 lira şuan da oradan alabilirim 2~5 kilo arası. Bebek her hafta gelişiyor çok alırsak elde kalır mı acaba