Merhabalar arkadaşlar, Uzun süredir bu konuyu açıp açmamak konusunda kararsız kaldım ama Ailem gururumdan daha önemli ve bu konuyu açmaya karar verdim.
Ben 34 yasında evli 21 aylık kızı olan biriyim. Batman'da ikamet ediyorum. Lisans maliye mezunuyum ama maalesef tüm arayışlarıma rağmen iş bulamadım. Seyyar olarak hırdavat ürünleri satarak bir şekilde geçimimi sağlamaya çalışıyorum. Kirada oturuyorum.
Son iki aydır piyasa acayip durgun yani satış yok denecek kadar az. Hayat pahalılığı konusuna değinmeyecem bu herkesin malumu zaten. İş bulma konusunda şu anda umudum pek kaldı diyemem. Zaten KPSS hazırlanıyorum ve yaş itibariyle de son şansım diyebilirim. Sınava 4 ay kaldı. Bu sebeple kalan bu 4 ay eve kapanıp full KPSS çalışmaya karar verdim. 2018 KPSS de 81 puan almıştım ve atamayı az bir puan farkıyla kaçırdığım için umudum var. Bizim maliye bölümü 85 puan ve üstü alırsam atanma şansım yüksek.
Fakat bir taraftan da bakmakla yükümlü olduğum bir Ailem var ve bir şekilde geçimimizi sağlamak zorundayız. Devletten ayda 35 tl çocuk parası artı 70 tl elektrik faturası yardımı dışında bir yardım almamaktayız.
Hırdavat ürünleri satışına devam edecem ama yetmiyor ve yettiremiyorum. Uzun süredir ek gelir sağlamak amacıyla ikinci el bir bilgisayar alıp makale yazarlığı yapmayı düşünüyordum. Lakin gider gelirden fazla olunca artı sağolsunlar ürün aldığım bazı kişiler ödemelerini yapmayınca bir türlü bilgisayar alamadım. Bu satış ve gelir-gider grafiği ile de alacağım gibi görünmüyor.
Benim isteğim kıyıda köşede kullanmadığınız bir laptop varsa bana uygun taksit seçenekleri ile bana göndermeniz. Çok iyi birşey olmasına gerek yok yani makale yazılabilir düzeyde olması benim için yeterli. Laptop fiyatları nedir bilmiyorum ama maximum 500-600 tl arası birşey olursa ve 4 taksit seçeneği sunulursa almak isterim.
Biraz uzun oldu farkındayım.Vaktinizi aldığım için özür dilerim.
Herkese iyi forumlar..
Düzenleme : Bilgisayar temin edilmiştir. Bir arkadaş makale karşılığında göndereceğini belirtti. Destek olan, olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Çok sağolun.
Konu kapatılabilir.