idrisselvi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konunun amacını anlamış değilim ve sadece tek bir mesaj yazacağım çünkü gereksiz bir konu.

Yazılımlarımız tek bir domaine lisanslı olarak satılmakta ve lisans değişikliği veya devri genel olarak yapılmamaktadır. Bir dönem bu konuda yardım isteyenlere istisnai olarak yardımcı olduk fakat gördük ki adamlar bu işi ticarete dökmüş, sıkılınca veya işi bitince hemen lisansı elden çıkararak kazanç sağlama peşinde. Lisansı satın alınırken zaten hizmet sözleşmesinde bu durum yazıyor. Bu bilinerek ve anlaşılarak alım yapılıyor. Sizin ilgili dönemde bunu bir başkasından devir almanız bunu yapabileceğiniz hakkını size tanımaz. Kaldı ki ilgili lisans 2016 dönemine ait.

Bu konuyu r10 a taşıyarak sanırım işinizi gördürme düşüncesindesiniz fakat asla işleminiz yapılmayacak.

İyi forumlar.
Bu yorumunuz bile hem durumu hem de yaklaşımınızı ortaya koyuyor. İşinizi gördürme peşindesiniz ifadesi sizce bu duruma uygun mu? Yazımın sonunda üyeliğimi silmenizi istediğimi belirtmişim. Ben bu konunun neresinde iş gördürme peşindeyim. Eleştiriye kapalı olmanız ve bu kötü itham ve tutumunuz size kısa vadede olmasa da uzun vadede kaybettirecektir.

Hizmet sözleşmesi konusunda cevabım konuda bahsettiğim gibi yazılımı şahıstan devraldım ve sözleşme onayladığımı hatırlamıyorum.

Kazanç sağlama konusunda da alınan ürünün maliyetinin altında satılması satılması ne zamandan beri kazanç sağlamak oldu?

Neyse, konu hakkındaki memnuniyetsizliğimi dile getirdim sadece. Konunun sondan bir önceki paragrafında belirttiğim gibi lisansım ile birlikte kişisel bilgilerimin siteniz üzerinden tamamen silinmesini talep ve rica ediyorum. İyi çalışmalar...