Merhaba, Sitemio yazılımını satan firma ile bugün ilginç bir deneyim yaşadım. Bu durumdan sizlere bahsetme amacım kesinlikle karalama yapmak değildir. Zira bahsettiğim firma büyük bir şirket ve bir kişinin görüş belirtmesi zaten koca şirketin üstünü çizmez, çizemez. Yalnızca ilgili firmanın yazılımını satın aldığınızda domain değişimi hakkınız olmadığını/kısıtlı olduğunu ve mevcut tasarım ve yazılımı paranızın boşa gitmemesi için uzun süre kullanmanız gerektiğini bilmenizi isterim. Zira lisans değişimi konusunda inanılmaz katılar.
Karşılaştığım duruma geleyim. Ben bu yazılımı sanırım bir yıl kadar önce forumdan bir arkadaştan satın almıştım. O dönemde devri sorunsuzca yapmıştık ki zaten lisans devrinin kısıtlı olması ihtimalini hiç düşünmüyorum. En kötü ihtimalle belli bir ücret karşılığında transfer olabileceğini düşünüyorum. Daha doğrusu düşünüyordum.
Yazılımı bir süre kullandım ve sıkıldığımı hissedince sitemde tasarımsal değişikliğe gittim. Yazılım aylardır boşta duruyordu ve dün gece forumdan birinin ikinci el olarak ilgili lisansı aradığını gördüm. Benim lisansım da bir kaç aydır kenarda atıl durduğu için uygun fiyattan hem arkadaşın işi görülsün hem de ben kullanmadığım dijital ürünü satayım ufak da olsa gelir kaynağı olsun diye pm ile görüştük. Ücret havale edildi, ticket açıldı. Fakat ticket'a dönüş şu şekilde oldu.
"Lisans devri, üyelik devri, domain değişikliği yapılamamaktadır."
Peki ama neden? Bir müşteriniz olarak bunu sormak durumundayım, neden? Devir yaparken harcadığınız bir emek ve zaman vardır ve bunu belli bir ücret karşılığında yaparsınız anlarım fakat devir konusunda bu katı kural neden? Kullanırsanız pekâla fakat kullanmazsanız üzerine soğuk su için durumu neden?
Wisecp'de durum nedir bilmiyorum ama Sitemio'da budur arkadaşlar. Alırsanız ve ileride tasarım değişikliğine gidip ücreti mukabilinde aldığınız yazılımı satmak isterseniz karşılaşacağınız durum budur.
Bunu bilerek alın. Yazılım size ait değil gibi, satamazsınız! Yani bunun karşılığı şudur; verdiğin para çöp olsun istemiyorsan, kullan!
Bu akşam iki kez ticket ile bu durumu soran ve mail adresi y ile başlayan üye benim. Tc kimlik numaram, mail adresim ve üyeliğimin sistemiminizden tamamen ve kalıcı şekilde silinmesini talep ediyorum.
Siz değerli r10 forum arkadaşlarıma da sormak istiyorum. Bu katı kurallar esnetilemez mi? Bu gibi konularda esnek olmamak uzun vadede müşteri kaybettirmez mi? Elindeki ürünü devredememek ve hatta domain değişikliği bile yapamamak büyük bir kısıtlama değil midir?
Bu konunun amacını anlamış değilim ve sadece tek bir mesaj yazacağım çünkü gereksiz bir konu.
Yazılımlarımız tek bir domaine lisanslı olarak satılmakta ve lisans değişikliği veya devri genel olarak yapılmamaktadır. Bir dönem bu konuda yardım isteyenlere istisnai olarak yardımcı olduk fakat gördük ki adamlar bu işi ticarete dökmüş, sıkılınca veya işi bitince hemen lisansı elden çıkararak kazanç sağlama peşinde. Lisansı satın alınırken zaten hizmet sözleşmesinde bu durum yazıyor. Bu bilinerek ve anlaşılarak alım yapılıyor. Sizin ilgili dönemde bunu bir başkasından devir almanız bunu yapabileceğiniz hakkını size tanımaz. Kaldı ki ilgili lisans 2016 dönemine ait.
Bu konuyu r10 a taşıyarak sanırım işinizi gördürme düşüncesindesiniz fakat asla işleminiz yapılmayacak.
İyi forumlar.