• Domain Adı: Arkaplanlar.com
  • Bitiş Tarihi :01/23/2021
  • Kayıt Firması : Epik
  • Transfer Ücreti : Firma içi ücretsiz
  • Fiyat : xxx tl (Teklif veriniz)
  • Domain Otoritesi: DA 15 - PA 17
  • Ortalama Aranma Hacmi: Birebir aranma hacmi 1B-10B arası, Tekil Aranma 10B-100B arası, Ana kelimenin toplam varyasyonların ortalama aranma hacmi 60B-600B civarında.
  • Ortalama TBM: Tıklama başına gelir+ 3.80 TL görünüyor. (Birebir kelimede) - Bazı varyasyonlarda daha yüksek TBM var. (Aranma hacmi yüksek bir kelimede 10 TL TBM var.
  • Özel Notlar : Domainin keyword olduğu kesin, jenerik de diyebiliriz. Pinterest ile (spam olmayan şekilde) desteklendiği taktirde sağlam ve istikrarlı bir getirisi olacağı kesin.
  • Neden Satıyorum:Normalde önce projelendirip sonra duruma göre satmayı düşünüyordum ama daha önce resim sitesi tecrübem olmadı, spamı da sevmiyorum, botlarla ilgili de bilgim yok. Bu yüzden şahsi olarak beni uğratıracağını düşünüyorum. Görme engelimden dolayı da büyük bir ekstra zorlukla karşı karşıyayım bu yüzden şimdiden satışa koydum.
  • NOT: Domaine teklif gelmezse projelendireceğim inşallah. Adsense onayına başvurmadım şuan test bir site kurulu sadece, adsense başvurusundan sonra fiyat artacaktır. Projelendirme başladığı zaman site olarak satılırsa yine fiyat artacaktır. Şuan taban fiyattan, çok düşük bir fiyata koyuyorum. Alana şimdiden hayırlı olsun.
  • EKSTRA: Satın alan kişiye ekstra olarak (diğer hizmetlerime referans olması açısından) ÜCRETSİZ olarak wordpress kurulumu, temel optimizasyon ayarları yapabilirim. Alan kişiye şimdiden hayırlı olsun.