mahmutk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden dalga geçeyim Suriyelileri buraya getirip senelerdir eğitmeden okula göndermeden bedavaya çalıştırıyoruz o insanlar yinede yaranamıyor kimseye. Şu nefreti bırakın artık
Pardon sen neyin kafasındasın? Sen ülkenden kaçacaksın, sürüneceksin. Ben bir ton problemim varken seni ülkeme alacağım, bakacağım besleyeceğim. Can güvenliğini sağlayacağım. Avrupa sana köpek çekecek. Bir kaç binin kapıda beklediği için taranacaksın üstüne bir de bana yok benim eğitimim cart curt diyeceksin. Olum siz ne yaşıyorsunuz ya? Neyin kafası bu, bedavaya çalıştırıyoruz ne ya çalışmasın, gelmesin? Zorla mı getirdik, zorla mı çalıştırdık? Banane bilmemne'nin eğitiminden. Kaldı ki bir çoğu bizim insanımızın 50 tane sınavla giremediği okullara yerleştirildi, okumaya devam etti. Boş boş konuşmayın insanın canını sıkmayın, nefretmiş. Ne nefreti, kaç senedir kimden ne gördüler yaşıyorlar işte. Sonra bir gün kapılar açılacak "ben gidiyorum", -eee , "biz mi dedik kurtarın diye " ... Sonra ben bu mahluğa yağmurlu havada su vereceğim? Eğitimmiş, yiyecek ekmeğin, nefes alacak üstünde duracak toprağın yok ne eğitimi ya