Merhaba, uzun bir yazı gönderdim. Marka sahipliğimi kanıtlamak için search'te çıkan bilgi panelini ve Google Play, search console ekranlarını gönderdim. *.pem dosyası hakkında hiçbir fikrim yok. Android Studio üzerinden yeni bir jks uzantılı imza oluşturacağım, ardından *.pem'e nasıl dönüştüreceğim? Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
AwoApp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu hakkında bilginiz yoksa yazmayın arkadaşlar. Bilmiyorsanız bilmiyorum geçmiş olsun deyip geçin. Yarım yamalak bilginizle neden yanlış bilgi veriyorsunuz? Google play imzalama özelliği aktif edilmiş tüm uygulamaların key dosyası sıfırlanabiliyor. Konu sahibinin eklediği görsellere bakılırsa google play imzalama aktiftir. Buradaki linkten google playle iletişime geçip key dosyanızı kaybettiğinizi söylüyorsunuz. 1-2 gün içinde size dönüş yapıp yeni key dosyası için *.pem dosyası isteyecekler. Yeni bir imza dosyası oluşturup ondan da *.pem dosyası oluşturacaksınız. Gönderdiklere maile yanıt olarak göndereceksiniz. 1-2 gün içinde yeni keyinizi aktifleştirecekler.