zeromedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle kas yakma değil, %100 yağ yakımıdır. Yıllarca spor yaptım ve bu konularda oldukça bilinçliyim arkadaşlar. Spor salonuna yazılmadım. Bugün sadece belediyenin yürüyüş yollarında koşu ve yürüyüş şeklinde + spor aletlerinde çalıştım. Yarın itibariyle belediyenin spor salonuna yazılacağım evime oldukça yakın yürüme mesafesinde 5 dk uzaklıkta. Haftada 3 gün her gün 3 saat olmak koşuluyla sporumu yapacağım, yüzeceğim, sauna ve fin hamamını kullanacağım. Haftanın kalan 4 gününde 2 gün yine belediyenin yürüyüş yollarında koşu, yürüyüş ve aletlerde çalışma yapacağım. Kalan 2 günü ise aileme ve dinlenmeye ayıracağım. Bu süre zarfında günde sadece ama sadece 3 adet elma ve günlük 5 lt su içeceğim.

Kilo alma nedenim sürekli pc başında oturmaktan ve bir takım sağlık sorunlarım nedeniyle kullandığım ilaçlar yüzünden oldu.
Dostum afedersinde sen kafayimi yedin ? Yaptigini diyet mi saniyorsun nekadar sağliksiz beslenme farkindamisin kilo verme ninde bi sağlıklı şekli var
Yapacagin sey belli yaği şekeri tuzu unu kesmek ve proteinsel beslenmek gramaj hesaplayarak arti olarsk sağlıklı yağ ile beslenmek organik sizma gercek zeytin yaği alip salataya koyup ye butur diyet uygula sen o şekilde kilo verirsin ama sagligindan olursun