arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biz ve bizim gibilerin derdi, memleket batarken üzerine düşeni değilde düşmeyeni yapanlara lafımız. sanki memlelek güllük gülüstanlık bunlar dron yapıyor.
bırak kardeşim dronu liseler yapsın, üniversiteli öğrenciler yapsın, fen liseleri yapsın sen üzerine düşeni yap.

git pahalılığa karşı eylem yap, şehitlerimiz için eylem yap, haksızlığa adaletsizliğe karşı eylem yap, garibanın fukaranın hakkını savun. bunları yapcana biz dron yaptık. ya de get.
ülkü ocakları 3 maymunu oynamaya devam etsin. tarih onları asla affetmeyecek.
Bu yapılanın memleketin günlük gülistanlık olmasıyla bir ilgisi yok. Ülkü ocakları çeşitli yaşlardan kardeşlerimiz ve abilerimizle dolu. Herkes üstüne düşeni yapacak. Oraya giden çocuklar, doğru yönlendirilecek. Herkes alabildiği kadar sorumluluk alacak. Bugün bu işin yapılması çok doğru bir harekettir. Ülkü ocakları mensubu gençler, bir çok zararlı mevzulara değil teknolojiye yönelecektir. Vizyon genişlemesi olacaktır.

Daha büyük sorumlulukları alabilecek olanlar ( sizin bu saydıklarınızı )bu yükü tabii ki yüklensin. Buna ben de katılıyorum. Fakat bu yapılana suç atarak değil. Bir hata varsa bunu eleştirin, mesela gidin bir ülkü ocağına fikirlerinizi beyan edin. Ya da yeni bir konu açın neden bunu yapmıyorlar deyin. Fakat bu hatayı düzeltmeden hiç bir şey yapmayın gelişmeyin fikir üretmeyin, ya bunu yapın ya da başka bişey yapmayın vb. bakış açısını da doğru bulmuyorum.