Yok reis drone yani alt üstü uçucak yere düşünce kırılacak sanki uçak ürettik. Veya bomba bulan bir drone değil, silahları olan bir drone değil. Fazla abartılmasına tilt oldum. Saygım sonsuz (:
Amma boş yapmışsın ya. Güzel bişey olmuş işte, neyini eleştiriyorsun? Birinci adım atılmadan ikincisi nasıl gelecek? Senin gibilerin kafası anca eleştirmeye işler, bişeyler başarılıncaya kadar eleştirirsiniz. Olmazsa biz demiştik bilmem ne, olursa da sesiniz çıkmaz yavaş yavaş uzaklaşıp başka şeyleri eleştirmeye başlarsınız. Ülkü ocakları temel yapı olarak teknoloji üretecek bir yer değil zaten, fakat başkan çok vizyonel bir hareketle gençleri yönlendirmiş. Bu bir adım, önemli olan bu vizyona sahip olmak. 3 sene 5 sene sonrasında daha fazlasını hedeflemek. Boş konuşacağınıza, elinizden bir şey geliyorsa katkıda bulunun.
öyleye memlekette başka yapacak bişi yok drone üretsinler. Şehit cenazelerine su taşırlar artık. başka yaptıkları bişi olmadığından
Siz ve sizin gibilerin amacı ne acaba, konuyla sizin söylediğinizin ne alakası var? Bu adamlar ordu mensubu mu, ne yapsalar hoşuna giderdi. Ne önerirsin? Sen ver fikri, varsa tabi