Fayso adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar hocam ben rent a car şirketi sahibiyim. Siz eğer senet imzalamadıysanız hiç bir türlü sizden bir kuruş para alamazlar. Sizden değer kaybını da aracın çiziğinin ücretini de alamazlar siz ne kadar imzalamış olursanız olun. Yasalarda bunlarla ilgili hiç bir madde bulunmamakla birlikte size imzalatmış oldukları sözleşme yalnızca göz boyamak için. Başka hiç bir işe yaramaz. Gidip şikayetçi olmalarını başka türlü hiç bir şekilde ödeme yapmayacağınızı söyleyin. Sizi sadece korkutmaya çalışarak para almaya çalışıyorlar...
Hocam imzaladığım forumda büyük ihtimal senet bölümüde vardı. İmzaladım yani büyük ihtimal hani aracı aldım. teslim ettim geldi baktı kontrol etti her şeyine sonra ise muhabbet ettik tekrar imza attım teslim ettiğime dair herhalde ondan sonra oradan ayrıldım 10dakika sonra arayıp çağırdı baktık evet çizik var ama ben yapmadım ben yapsam zaten süre uzatır çözerdim öyle problemi ordaki dükkanlardan kamera kayıtlarıda illaki vardır. Hem aracı yaptırıcam ücreti hem yattığı paraso hemde 2.500tl değer kaybı dedi hayur dedim işte pazartesi patron gelicek konuşuruz falan dedi hani ben avukatımla görüştüm ödeme yapmıcam gerekli işlemleri siz başlatın avukatımda gerekli davayı açıcak şeklinde konuşacağım