asanprogrammer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
neye güvenerek bunu söylediniz anlamadım doğrusu :d eğer veri dinamik olarak geliyorsa yani ajax falan onu da veri kaynağının geldiği yere bot yazılır yani google consoldan bakabilirsiniz nereden geldiğine veri kaynağına bot yazabilirsiniz ...

Benim kullanıdığım curl fonksiyonları var çok kolaylaştırıyor seçmeyi.

Dediğim gibi veri kaynağını bulup oraya yazmanız gerekecektir ki arkadaş bunu kastetmemiş zaten
Aynı üslupla yanıt veriyorum size.
CORS diye bir şey duydunuz mu acaba? Hadi CORS'u proxy ile aşarsın. Zaten GET ile çekilen veriyi almakta da bir şey yok. Çekilen sayfadaki POST ile elde edilen veriyi CORS proxy'siz alamazsınız. Ancak CORS Proxy ile CSRF Token kullanmayan siteleri POST edebilirsiniz. Tabii ki eğer hala öyle bir site kaldıysa. Eğer biliyorsan CSRF Token ne demek anlarsın. Sanmıyorum ama bildiğini.
Senin gibileri zaten her websitesini kopyalabileceğini sanar.
Python Selenium modülü Web driver ile neredeyse her içeriği çekebilirsiniz ancak. O da Client-side biçimde siteleri webdriver üzerinden yüklediği için.
Hakkındaya PHP developer yazmakla olmuyor maalesef. İki video izleyip yazılımcı da olunmuyor. Senin gibileri çok gördüm merak etme.
Hadi işine bak kardeşim.