bimizah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sagolasin hocam ama söyle bir durum var bu ara nedense dususte anlamadim. İnip cikiyor zaman zaman site hergun guncel tutuyorum aiteyi. Gunluk yukleme yapiyorum. Bi anormallik var ya hep çöküşe gececek yada bi cikis yapacak bakalm
şimdi kral iyi dinle beni film sitesi açmak zahmetli bir iştir hem maddi anlamda hem zaman açısından bakım gerektirir salı verilip aktifliği artmasını beklemek saçmalıktan başka bir şey değildir misyonunuz şu şekil olsun günlük 100 film yüklemek olmasın 2,3 film yüklemek ve bu filmlerin açıklamalarını 100 kelime özgün doldurun iyi anahtar kelimeleri araştırın bu şekilde ilerlerseniz emin olun hem hitiniz zamanla artacak hem de googlede daha üst sıralara ulaşacaksınız
son olarak çok riskli bir maçtasınız bunu sizde iyi biliyorsunuz korsan şekilde film yayınlıyorsunuz piyasada ki ne**lix olsun dig**ürk affetmezler basarlar davayı
kimliğinizi mutlaka gizleyin hostingi asla türk firmadan almayın şiddetle vurgulayarak söylüyorum emekleriniz çöp olur alan adı eğer türk firmada ise onuda transfer edin
bu site patlar benden söylemesi patladığı vakit bir tanıtım yazısı ayarlarsın