Merhaba R10.net. Ben Erkan çocukluğumdan beri bilgisayar başındayım 8 yaşımda bilgisayar aldı ailem 10 yaşımda bu işlerle uğraşmaya başladım 7 8 yılda bir sürü tecrübe edindim sürekli oyun sunucuları kurup gelıştirdim tabiki şimdiki adı developer aynı şey gerçi ama neyse bu yüzden Windows sunucuları konusunda tecrübem oldu kendi fiziksel sunucum oldu sanal sunucum oldu bir sürü domain aldım bir sürü website yaptım linux fazla bilmesemde iyi kötü anlıyorum yıllardır bir hosting firması açmayı düşündüm tabiki yaştan dolayı ödeme almakta sıkıntı çektim tecrübem yoktu vs bir kaç tane site kurdum apileri ayarladım sunucuları ayarladım whmcs konusunda deneyimim oldu. Ben şuan lise son sınıf öğrencisiyim meslek lisesinde motorlu araçlar teknolojisi okuyorum tabi ne kadar okuyorum denirse artık, ailem sağol sun bilgisayar bölümünü istememe rağmen buraya gönderdi her neyse benim sizden istediğim beni yanınıza alıp tecrübelerinizi aktarmanızı istiyorum ücretsiz bir şekilde size yardım etmek ve sizden birşeyler öğrenmek istiyorum ileride küçük çaplı bir hosting açarak ek gelir kaynağım olur belki belki de tam zamanlı olarak yapabilirim. Tecrübelerinizi Aktarırsanız Sevinirim. Stajer Gibi Düşünebilirsiniz. Şimdiden Herkese Teşekkürler.