EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...97907668/detay

Off duruşa bak

Ustası ve yedek parçası varsa neden olmasın, kuşa kurda 25 fiyat çekenler varken bu araç bedava..
Üstelik her şeyi var hocam nerdeyse.. Açıkçası popüler olmayışı işime geliyor bu yüzden Ben babamın Toros'unu kullanıyorum ona bakarak bunlar her türlü muazzam..

Dr.SEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir ara almak istedim ancak ustam var almamam gerektiğini söyledi. Çünkü çok kronik sorunlar ile karşı karşıya kalınabiliyormuş. Kendisi kullandığını ve dört ay zor dayanıp daha sonra sattığını söyledi. Ne gibi sorunlar ile alakalı olarak kafamı kurcalarken internet üzerinden yorumları okuyup ve almam gereken arabadan vazgeçmiştim. Düşüncelerinizi depreştirmek istemem tabi karar sizin ancak kullanan kişilerin yorumları tabi daha önemli.
Olay da o hocam bende çok baktım kullananlar sahip olanlardan öyle şikyetler hiç duymadım içinde ses alması dışında hele kronik sorun meselesini şuan ilk defa sizden duydum mesela.