aykutavsar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba değerli R10 Ailesi.

Sizlere biraz içimi kusayım dedim

İnsan neden ilk aşkını unutamaz bilmiyorum belki aramızda benim gibi unutmayan kişiler de vardır. Tam 10 yıl önce gördüğüm ve 6 yıl önce aşık olduğum ( veyahut adı neyse bu zıkkımın ) kişiyi halen unutamıyorum.
Resmen uyumadan önce en son onu düşünüp sabah uyanınca aklıma ilk o geliyor.Sorsanız kaç kere konuştun diye cevabım 0 olur hatta sesini bile duymadım diyebilirim.

Lise hayatımda birçok kızla konuştum diyebilirim çoğu belki başkalarına göre ondan kat kat güzel der fakat hep aklımda o olduğu için hep konuşmayı kestim.
Bazen tam unutuyorum diyorum bir bakıyorum yolda karşıma çıkıyor,markette,otobüste denk geliyor daha çok düşünmeye başlıyorum.

19 yaşındayım fakat liseden beri hiç ergen aşık triplerine girmedim.Sadece 2 sevgilim oldu onlarıda sevemeyeceğimi,hata yaptığımı anladığım için ayrıldım. İnanmazsınız ego felan dersiniz belki ama çok kız benimle konuşmak için can atıyor ama malesef içimden konuşmak gelmiyor. Hep o zalımın kızı yüzünden

Şimdi dersiniz onca yıldır ne bekliyosun.Açıkçası ne konuşacak ortam bulabildim ne ulaşacağım bir adres.
Sosyal medya hesapları yoktur,numarası yoktur ortak arkadaş yoktur. Sadece ilk zamanlar aynı kurs merkezindeydik fakat saatlerimiz farklıydı onda da hiç denk gelemiyordum hem de sınav senesiydi.

Tek iyi yanı onun evi ile benim evim arası sadece 2 dakika yürüme mesafesinde.

Varmı benle aynı duyguyu yaşayan yol gösterecek abilerim

Okuyup zaman ayıran herkese teşekkür ederim. İçimi dökmek istedim
Ben konustum ben hocam yıllar oldu farklı sehir ama yaşadığımız aynı