Haberim olmadan 94 kilodan 75 kiloya düşmüştüm ben, 19-20 kilo verdiğimden haberim bile yoktu, çevremdekiler erimişsin fit olmuşsun diyince fark etmiştim 6-7 ay da verdim bu kiloyu.
Nasıl verdin bu kiloyu dersen; Hayatımın bir döneminde olumsuz şeyler yaşamıştım ve bunalımda gibiydim ruh halim kötüydü biraz. Yemek yemeyi azaltmıştım, iştahım yoktu hiçbir şeye. Bazı günler tek öğünle idare ediyordum bazı günler hiçbir şey yemiyordum bile. Ama bunu kilo vermek için yapmadım ben dediğim gibi farkında bile değildim Allah'a şükür o olumsuzlukları atlattıkdan sonra, aynada kendime baktığımda 20 kilo vermiş ve baya değişmiş kendimi görmüştüm. Şu son 2-3 ay içerisinde 6-7 kilo aldım tekrardan çünkü baya saldım kendimi düzensiz beslendiğimden dolayı. Ama 1 hafta yemek yemeyi azaltıyım direk fark ediyorum kilo verdiğimi artık. 6-7 kilo vermek istiyorum tekrardan hayırlısıyla. Sana tavsiyem az ye, herşeyden ye ama az az ye. Yemeğe abanma iradene sahip çık. Akşamları ve geceleri kesinlikle ama kesinlikle yemek yeme.