lionking42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben su an yatirim yapacak proje aramiyorum. Projelerimi buldum, yatirimimi yaptim ve yuruyorum su anda. Senin aradigin tarafta biri olarak sana fikir vermek istedim sadece.

Ornegin senin aklindaki proje yer yerinden oynatacak, corona virusunu cozecek, o proje oyle bir potansiyelliki Bill Gates kadar zengin olacagiz. Bu yazdiklarima emin bile olsam senin bu tarzindan dolayi senin hicbir projene yatirim yapmam. Kimse de yapmaz. Kimse yapmazi nerden biliyosun diyeceksin. Su an ulkemizin buyuk bir ilinde ticaret odasinda yoneticilik de yapiyorum. Cevremde senin aradigin tarz da yuzlerce insan var

Bilgin olmasini istedim sadece.

Yolun acik olsun, isin rast gelsin.
tarzımda bi problem olduğunu sanmıyorum, projeme yatırım yapacak insan beni satın alamaz zaten, profesyonel şekilde fikri değerlendirir işi mantıklı görüyorsa yatırımını yapar. parasını insanların haline tavrına göre bi yerlere savuran kişiyle ben çalışmam. yaşım 26, 2 sene önce 7 hanelere sahip yatırımları şahsi olarak ben yaptım zaten. sonrasında aldığım risklerle erittim meblağları. yani akıl verdiğiniz kişi zaten bu işlerin uzun zamandır içinde olan biri. 4 seneden fazladır borsalarda yatırım yapar, 7 senedir internet ortamında şahsi uğraşlarımla gelir sağlarım. zamanında aldığım riskler neticesinde portföyümü eritmemiş olsaydım bu konu da olmaz kendi yolumda yine kendi uğraşlarımla devam ederdim -ki edicem de, şu an sadece yatırımcıların girişimciden beklentilerini ölçmek istediğim için konu açtım o kadar-. umarım her istediğinizi kazanırsınız en mutlu siz olursunuz. mizacım konusunda sizin için yapabileceğim bi şey yok, bana ilginç gelen tavırların nedenlerini insanlara sormayı sürdürücem.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet var. Ama sadece fikrine yatirim yapmak yerine fikrini detayli bir sunumla, kisa ve uzun vadeli planini da dahil olacak sekilde gonderirsen degerlendirebiliriz. Gizlilik ve Telif sozlesmesi de imzalayabiliriz, fikriniz bizden calinmayacagina dair.

Ama oyle 3-5 cumle lafla degil, detayli bir sunum yapmaniz gerek.
bunun için öncelikle sizinle, kim olduğunuzla, kimlerle çalıştğınızla ilgili bilgi sahibi olmam gerekiyor. ardından fikri mülkiyet konusunda hak ihlalini önlemek için araştırma yapabilirim.