idfilmdizi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 adet site işletiyorum, bu sitelerin toplam hiti günlük ortalama 100k civarı. Şu ana kadar paylaşımlı hostinglerle idare ediyorumdum. Fakat hitim gittikçe artış gösteriyor. Bu sebeple paylaşımlı hostingler çok sorun çıkarmaya başladı. Açıkçası vps ya da vds'den hiç anlamıyorum. Emin olmak için size sormak istedim. Vps ya da vds'ye site kurulur mu? Vds kiralayıp, tüm sitelerimi tek vps-vds üzerinden yönetebilir miyim? Eğer site kuruluyorsa, paylaşımlı hostinglerde olduğu gibi çökme, bağlantı kesintisi gibi sorunları oluyor mu?
Merhaba, paylaşımlı hosting hizmetlerinde kaynaklar limitlidir. Cpu limitlerinden dolayı yoğunluk anında siteniz yavaşlayabilir ve erişim problemleri yaşanabilecektir. Bu noktada sanal sunucu ile çalışmak siteleriniz için daha verimli olacaktır. VDS kaynakları paylaşımsız ve size özel olarak sunulmasından dolayı alınan kaynakları siteleriniz farklı bir site ile paylaşmadan kullanabilecektir, bu durum performansı artıracağından ihtiyaç duyulan kaynakların sunucu tarafından karşılanması erişim sorunlarını ortadan kaldıracaktır. Belirtmiş olduğunuz hite sahip siteler için VDS üzerinde barındırma yapabilirsiniz, Sanal sunucu hizmetini firmamızdan karşılamak isterseniz https://www.sunucu.al/turkiye-lokasyon-vds adresindeki paketlerimizi inceleyebilir, detaylı sorularınız için iletişime geçebilirsiniz.