sen uyu. adamlar sana 30-40 şehit göstererek arkadan siyasi oyunlarını yapsınlar. şuan şehit verilmeseydi eğer içerisindeki durumu nasıl anlatabilirdi? döviz patlamış. ambargolar gelmiş. ab ile ilişki kalmamış abd ile kalmamış. yani sıçıp sıvazlanmış bir durumu nasıl izah edebilirler. bunun için başarılı olabilecekleri ayrı bir gündem olmalı. kimsenin tr topraklarında vs gözü yok. ancak suriyedeki petrolü de tr ye yedirmezler tr kim? orada petrol için kaç şehit verdik... suriyenin tr ye karşı bir derdi de yok muhaliflerinde yok. olsa zaten türkiyenin her yerinde adamlar bir günde milyona yakın adam vurur ülkeyi sarsar... öyle bir şey yok ama... burada kaybolan hortumlanan paralar söz konusu ve çok güzel üstünü kapattı herşeyin ero olmuş 2 liradan 7 lira. kimsenin tr ye birşey yaptığı yok herkes kendine yapar. oturmayı da kalkmayı da saygını da bileceksin. tr olarak abd ye resti çekemezsin çine çekemezsin almanyaya çekemezsin. çekersen evinde oturursun fabrikalarının bir bir kapanmasını izlersin. yönetim işine gelmeyen ile kavga etmek değildir. yönetim yönetebilmektir. şuan bizi kolunun altına alıp yardımcı olan bir büyüğümüz yok ancak biz üzgünüm dünya büyükleri arasında değiliz. sen ne üretiyorsun 50 yıldır domates ve don satarak ayakta kalmaya çalışıosun. abd adwords ve hollwood üzerinden dünyadan para çekiyor. avrupa tüm dünyadan araba teknoloji ve moda ile para topluyor. çin üretim hacmi ile para topluyor sen ne yapıyorsun türkiyenin para kazanması için yada son 15 yılda yurt dışına satıp para kazanabilecğein ne ürettin? eskiden üretim yapan çiftçini de batırdın artık ülkeye döviz girmeyince piyasadaki döviz arz talebe göre arttı normal. ekonomi ve seçim öncesi tek yol kalmıştı oda kan dökülmesi ve vatan denilerek milletin milli duyguları... çünkü artık kimse boş konuşmalara inanmamaya başlamıştı filan milan.
ceptelefonunda olmasaydım uzun uzun yazardım.
Çok boş konuşuyorsun, senin gibi insanlar yüzünden Türkiyeye ilerlemiyor. Yo olmadı yok bu olmadı yok şu olmadı,
Sana 10bin tl maaş verseler alım güçün yüksek olsa dahi yine doymazsın, daha çok istersin.
Etrafındaki oynanan oyunları görmüuorsun sen görme suriyedeki savaş senin gibi düşünenler yüzünden olduğunu düşünüuorum.
Kaddafi neden öldürüldü, ülkesinde sefaletmi vardıda öldü.