harunS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben de panelimde bir kaç tane buna benzer sitelerle karşılaştım. siteler aktif değiller. garip bir durum. neden ve nasıl yapıldığı belli değil. benim sitem birkaç aylık ve kimsenin saldıracağı bir site değil. bu bir hata sonucu oluşabilir mi? diye düşünüyorum, çünkü saldırı mantıksız geliyor. ya da hiçbir amacı olmayan bir sosyopatın kendini tatmin etme çabasıdır.

Biraz araştırdım edindiğim bilgileri paylaşayım,

Bu sitelerin birçoğu aynı firmaya kayıtlı ve benzer ns adresleri kullanıyorlar. muhtemelen, otomatik olarak sistemli bir şekilde siteleri linkleyip merak uyandırmaya çalışıyorlar. bu şekilde hit artırmayı amaçlıyorlar. bu siteleri merak edip kontrol etmeye çalıştığımızda sitelere hit artışı sağlıyoruz. sayfaların çoğu parka çekilmiş. parktaki domainlere gelen hitler satış fiyatını artırıyor sanırım. googlenin bu siteleri spam olarak algılayıp, bir süre sonra kaldırdığı yazılmış.
@harunS gayet mantıklı bir açıklama olmuş. Ben reddetmekten sıkıldım artık. Ayrıca sıralamadan düşsem de Google zaten spam yapanı üst de tutuyor. Bekleyip en hayırlısı ne olacak göreceğiz