Ment adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tüketici hakem heyetine evinizde verimli kullanamadığınız için, sözleşme hükümlerinin yerinde olmadığı için tek tarafli sözleşme iptali şeklimde şikayet yapın. Bu süreçte kulllanmaya devam edin

Maalesef bu cihazlqrda verim alan da çok oluyor verim alamayıp cinnet geçiren de
2 Mbit in üstünde hız alıyor ise bir şey yapamaz. Sözleşme de minimum 2 Mbit olarak geçiyor.
10 Mbit 20 Mbit derken 'e kadar lafı geçiyor.

@Sinemium; Turkcell hatlı telefondan test yapın günün her saatinde, günün her saatinde olması önemli. Baz istasyonu yoğunluğuna göre değişir hız. Eğer telefonda stabil minimum 10 Mbit değerleri görürseniz o zaman hakkınızı sonuna kadar arayın. Fakat alamıyorsanız o zaman yapacak bir şey yok.
Modemi başka yerde test edin il merkezine yakın yerlerde göreceksiniz tam verimi. %90 konum ve baz istasyonundan kaynaklı. Dediğim gibi bu modemler 1 metre bile yer değiştiğinde kalitesi değişiyor modem ayarlarında anten dB verilerini görüntüleyebilirsin. Kendim bizzat kullanıyorum ve bu sorunları yaşadım. Kendim 2 ay boyunca şikayet kaydı oluşturdum fakat gördüm ki konum kaynaklı. Türk Telekom hattım sıkıntısız iken Turkcell sorunlu olabiliyor. O yüzden test yapın..
Ayrıca ekleyeyim 2 ay önce hızlı olması modemi sorunlu yapmaz. Turkcell o kadar çok Superbox abonesi aldı ki baz istasyonları inanılmaz derecede yavaşladı. Zaten paketlere de zam yaptılar bu yüzden.