Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.

Krafark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dan brown - dijital kale okumanı tavsiye ederim ufkun açılır
Bilim kurgu bir kitaba benziyor, açıkçası merak ettim okuyacağım.

nuritoparli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir Ömür Nasıl Yaşanır
İlber Ortaylı

Okuduğumdan beri hayata bakış açım değişti kesinlikle öneriyorum.
Normalde bu tarz kitapları pek okumam ama hayata bakış açım değiştiği dediğiniz için kesinlikle okuyacağım.

truser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiçlikten gelen güç, yazarken bile tılsımını hissettim.
Hocam kitap dini bir kitap mı? Biraz araştırdım da yazar "4 büyük melekle çakra açma tedavisi yapıyorum” diye bir tabir kullanmış. Bu kitap gerçekten kişisel gelişimime fayda sağlar mı?

tormedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Victor Hugo Sefiller
Hocam kitap sadece bir kişinin yaşamını veya bir dönemi mi anlatıyor? Okuduktan sonra hayatıma katkısı olur mu?

Ahi Medya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tembihul Gafilin adlı eseri tavsiye ederim
Hocam kitap ağır bir din kitabı olarak gözüküyor. Doğru mudur?

flower adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tanrı'nın Formülü kitabını okuyabilirsiniz. Fizikle ilgili sürükleyici bir kitap. En azından kitap okuma alışkanlığı kazanana kadar ağır dili olan kitaplarla biraz mesafeli olun.
Hocam kitap ilgimi çekti. Kitapta sadece Tanrı kavramı mı işleniyor? Ayrıca bitirdikten sonra kişisel gelişimime veyahut düşünce tarzıma bir katkı sağlar mı?

Franz Kafka- Dönüşüm
Bu kitap çok ilgimi çekti. Evrene farklı boyutlarda bakmamı sağlayacak gibi. İlk bu kitabı okumayı planlıyorum.

Mahmut Yesari- Tipi Dindi
Hocam bu kitap hakkında pek bir bilgi bulamadım. Kitap psikolojik vehaut bilimkurgu mu?

Peyami Safa- Sözde Kızlar
Bu kitap romana benziyor. Kişisel gelişimime katkı sağlar mı hocam?

Eğer yeni bir kitap okuma listesine ihtiyacınız olursa her zaman yazabilirsiniz. Umarım keyifle okursunuz.
Çok teşekkür ederim hocam. Kitaplara tek tek yorum yazmak için ayrı ayrı alıntıladım.

berkanorhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1984
Hocam kitabı biraz araştırdım gelecek hakkında fikirler verdiğini söylenmekte. Bu görüşe katılıyorsanız kitabı okuyacağım.