fikiralemi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam konum at bende varım 191 boy 95 kg en az 2 si bende teknik de var rapor vs al hukuksal ara birşey olmazsa gelip biz çözelim
valla mutlu ettin beni sizin gibi insanların olması çok sevinç verici iyi ki varsınız

fikiralemi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam konum at bende varım 191 boy 95 kg en az 2 si bende teknik de var rapor vs al hukuksal ara birşey olmazsa gelip biz çözelim
phpxtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tam olay yerini tespit et polise detaylı bilgi ver hocam şikayetçi olduğunu söylersen işlem başlatırlar kamera vs var ise çok iyi olur mahkemeye gider iş ve kamera görüntüleri kanıt olur. Olayın peşini bırakmazsan ceza alabilirler ama takip etmezsen takipsizliğe gider çok sinirlendim okurken. Aşşağılık insan kaynıyor ortalık saldırgan insan kaynıyor
ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle çok geçmiş olsun. Darp raporu alarak polise git ve durumu anlat peşinden de işini garantiye almak için savcılığa direkt giderek suç duyurusunda bulun. Olayın olduğu bölgeyi belirt kamera kayıtlarına bakılır ki bunlar kavgadan sonra kaçarken muhtemelen grup halinde dağılmışlardır illa yakınlarında bir yerde kameraya yakalanmışlardır. Adım gibi eminim bunların sabıkaları da vardır yani emniyette kayıtları bulunur. Bulunmaları çok kolay yeter ki Emniyet veritabanında kayıtları olsun. Dava için de gerekirse sağlam bir avukat tut. Sen uğraş ki böyle her yaptıklarının yanına kalmayacağını bilsinler. Maddi ve manevi tazminat davası açarsın zaten korku ile aman abi yapma abi demeye başlarlar.
teşekkür ederim bilgileriniz için

AnkeeBut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Erkekliğin %90'ı kaçmaktır hocam neden kaçmadınız ?
Fazla özgüven böyle kafayı gözü şişirtiyor işte şaka bir yana kavgalardan kaçan taraf hiç olmadım