Merhabalar arkadaşlar Benim elektronik üzerine wordpress sitem var sosyal medya paylaşımlarıma kaynak olarak kullanıyorum. Ancak halen çözemediğim problemler var sizlerden bu konuda yardım istiyorum..
Tema problemi: Tema konusunu halen çözebilmiş değil problem şöyle adam akıllı bir tema bulamadım şöyle seo uyumlu güzel bir admin paneli bulunan responsive temaya ihtiyacım var temelde istediğim tema üstte ana görselim olsun altında menüler bulunsun altında 2 sütun olsun sol geniş kısımda paylaşımlarım resmiyle güzel şekilde sıralansın sağda kategoriler altında instagram paylaşımlarımın ön gösterimi olsun istiyorum ama şıklık benim için çok önemli şablonlar tam otursun istiyorum lakin bir türlü kalıba uyan kaliteli bir tema bulamadım bu konuda taviyelerinize ihtiyacım var ücretli ücretsiz farketmez.
Seo Denetleyici: Ben şuan yoast seo ve squirrly seo yu birlikte kullanıyorum ancak daha detaylı şekilde yazılarında şu var şu resim fazla veya az gibi tavsiyelerde bulunacak amatör dostu bir eklenti ye ihtiyacım var Hangi eklenti bu ihtiyacımı karşılar ?
Öne Çıkan görsel : Bu tam bir muamma all in one seo da bunun ayarı vardı ama yoast seo da bulamadım kafasına göre görsel atıyor paylaşım yaparken bu beni çok yoruyor nasıl ayar yapabilrim.
imageck: Bu eklenti php dosyası gibisinden bi ayar istiyor eklentiyi aktif edemiyorum bunu nasıl düzeltebilirim. ?
Aklıma gelmeyen ama işime yarayacak diğer tavsiyelerinize de açığım Lütfen beni bilgilerinizle aydınlatın Şimdiden teşekkürler.