Site adresi:
Site için istenen fiyat:
150tl > 100 tl
Sitenin açılış tarihi: 2018
Kategori, sitenin içeriği nedir: Müzik/Piyano
Günlük hit sayısı: 5-15 (Blogger hit paneli için
tıkla)
Ziyaretçi kaynağı: Organik
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: Blogger
Banlı olduğu sponsor var mı: -
Banlı olduğu arama motoru var mı:-
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:Evet blogger
Yazılım lisans sonlanma zamanı:-
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:-
2 yıllık içerisinde 81 adet içerik bulunan piyano notaları sitesi satılıktır. Site blogger alt yapısında bulunuyor. Domain süresi 20 martta bitecektir isimtescilde bulunuyor. Bende uzatmak istemediğim için uygun fiyattan satmak istedim. Zaten sadece domain fiyatı bu civarda eder diye düşünüyorum. Çünkü keyword ve aylık aranma hacmi 1-10 bin arasındadır. Adwordsen baktığım kadarıyla tbm teklifleri yüksek gözüküyor. Fakat hiti düşük olduğu için tık alamıyorum hiç. Bende kazanç sağlamıyor diye adsense'i de kaldırmıştım. Yani önceden adsense ekliydi ama kazancı yok gibi bir şeydi. Vakti olan piyano notaları içerikleri ekler ve site hiti 40-50'ye çıkarsa aylık en azından 10-15 tl kazanç sağlamış olur. Dediğim gibi kazanca göre değil domaine göre siteyi satmaktayım. Site adresi yukarıda yazıyor. Almak isteyenler pm atabilirler. Teşekkürler. Bu arada siteye www'süz girilmeyebilir o yüzden başına www koyun. Çünkü blogger tabanlı olduğu için bazen www'siz açılmıyor. Bu hatayı domain panelden ayarlayabilirsiniz.