TasarimaBakis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
servislerden api çekersiniz sistem otomatik yapar.
Paytr başvuru yapmanız gerek ödeme alabilmek için.
Bubi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Bahsettiğiniz script şuan piyasadaki scriptlerin ana çatısını kullandığı scripttir. Ödeme yöntemleri istediğiniz gibi değilse ekletmek için ücret ödersiniz ya da direkt türkçe olarak forumda satışını yapanlar var, onlardan alıp ingilizce ya da yayımlayacağınız dile çevirip çift dil kullandırabilirsiniz.
2- Script datasızdır. Sadece api ya da manuel olarak işlem yaparsınız bu da şu demek bakiyenizin olduğu bi sağlayıcıdan api çekip kendi sisteminize eklersiniz ve otomatik olur tüm işlemler. Tek yapmanız güncel olarak bakiye kontrolüdür.
3- Alan adı çok iyi bence. Smart panel yerine direkt şifresiz paket sistemi kurun derim(aynı script satıcısının paket sistemi de var). Anlık ödeme geçsinler. O şekilde google reklam ile kasın.
klasweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam uygun bir smm sitesinden api kodlarını alacaksın, aldıgın siteye bakiye yükleyeceksin, ve aldığın api kodunu kendi sitene ugun böşüme ekleyeceksin, daha sonra kendin hangi hizmeti vereceksen onları sitene ekleyeceksin, mesela face begeni, youtube izleme gibi.. ama api aldıgın sitedede aynı hizmeti vermesi gerek. Api cektiğin sitede atıyorum face1k begeni 1 tl ise sende ķârını koyup satışını yapacaksın, bilgidim kadarı ile her smm paneli paytr veya diğer ödeme siatemlerini desteklemeye bilir, desteklenen ödeme sistemi ile yapılan ödemeler anında işleme gecer bu özellik extra olabilir...
Bukadar
Çok çok teşekkür ediyorum sorularımın cevabını aldım. Anladığım kadarıyla bir api sağlayıcı bulup anlaşmam lazım. Yordum sizleri tekrar teşekkürler.