öncelikle selamünaleyküm, seri başlayalım, az laf çok iş

siteyi kurduktan sonra

MH Magazine Lite temasını kuruyoruz
Üst menüyü aktifleştiriyoruz
3 kategori oluşturup menüye ekliyoruz (isimleri önemli değil)
Gizlilik Politikası, Çerez Politikası, Hakkımda, İletişim sayfalarını oluşturup menüye ekliyoruz
Bir logo ve ikon ekliyoruz
Her kategori için Wp Automaticten 1 campaign oluşturuyoruz
Campaign ayarları şu şekilde olacak;
1-Campaign Type: Feeds
2-Feeds to post from (one feed link per line): Burdaki boşluğa her satıra 1 sitenin feed adresi olacak şekilde birkaç tane site giriyoruz
https://www.nomadicmatt.com/feed/ (örnek olarak 1 sitenin feed adresi)
Travel blog, food blog, politics blog yazıp googleda aratın, çıkan siteleri yeni sekmede açıp sonlarına /feed veya /feeds ekleyin yukarıda verdiğim linkteki gibi uzun yazı çıkarsa o siteyi kullanabilirsiniz demektir
3- Add posts with it's original time (tik at)
4- Skip posts with no content (tik at)
5- Skip posts without images (tik at)
6- Post text template
<br>[matched_content]

<br><a href="[source_link]">Source link </a>

bu şekilde olsun, aradaki reklam kodlarını kaldırın reklamları da çekmesin
7- Don't save the image to my server, I will use this free plugin to display the featured image from its source (tik atın)
8- Featured Image from URL eklentisini kurun, 7. maddedeki yerde linkini veriyor zaten, kurduktan sonra ayarlara gidip URL from Post Content sekmesini açıp 4 Tane Off olan seçeneğin 4'ünü de On yapıyoruz
9- Kategorimizi seçiyoruz, her kategori için 1 campaign ve birkaç sitenin feed adresini ekliycez
10- Set title words as tags (tik atıyoruz)
11- Translate ayarlarını yapıyoruz, bulduğum site İngilizce ve ben sitemi Türkçe olarak onaya yollayacam bu yüzden Google Translate seçip Auto Dedect -> İngilizceden -> Türkçeye çeviriyi ayarlıyorum, Translate title also (tik at)
12- Dakikayı da 1 yapın ya da campaigni kurduktan sonra manuel olarak Run Campaigne tıklayın içerik çekin

Bu şekilde siteyi kurup 20-30 içerik çektirdikten sonra onaya yollayabilirsiniz, feed kısmına her kategori için 3-4 site eklerseniz bol bol içerik çeker, her feed adresinden 10 içerik çeker durur, içerik çektiğiniz site yeni içerik ekledikçe tek tek çekmeye devam eder

Feeds yerine Ezine Articles'tan içerik çekip manuel olarak her makaleye resim + youtube videosu eklerseniz de olur ama feed ile çekmek çok daha rahat oluyor

Ben bu şekilde com domaini 5 dakikada hazırlayıp onaya yolladım tek seferde 2 haftada onay aldı, umarım yardımcı olabilmişimdir

örnek site: kerramihamidou.com
bu yazıyı hazırlarken örnek olsun diye aynı anda siteyi kurdum, inceleyebilirsiniz